Nejnovější recenze ze sekce Napěňovače mléka
- Hezký kvalitní napěňovač.DOPORUČUJI
Silvercrest SMAS 500 C3
Přidáno: 28. prosince 2022
(naposledy upraveno 28. prosince 2022)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- kompaktní rozměr a neskutečně vynikající výkon. Bezkonkurenční pěna !!!
- super věc, kafíčko skvělé
Menší spoztřebič který nezabere místo,S překvapením udělá krásnou pěnu,ohřeje a našlehá mléko je to velmi pohodlné a není složitý ani na opláchnutí,Spokojenost.
S napěňovačem jsem spokojená, dělá co má a já si tak mohu vychutnat svou oblíbenou kávu.
- kvalita .
Po vložení baterií nefunkční.Musel jsem si ho opravit . Špatný spínač.
- Nenašel
- Hezký
- Dělá hustou pěnu
Doporučuji
- Malé
- Levné
- Obtížná výměna baterií
- Někdy se prostě odmítá točit i když je plně nabitý.
Je to prostě levný laciný křáp. Pokud se uráčí roztočit svou práci udělá.
- Ok
Ok
Catler MF 610
Přidáno: 12. prosince 2022
(naposledy upraveno 7. ledna 2023)
Zakoupeno v KupToTu.cz
- Dobrý poměr kvalita/výkon
- Jednoduchá obsluha jedním tlačítkem - nastaví úroveň napěnění i ohřev
Proti dražšímu modelu Catler MF 8010 (ten jsme mnoho let používali) či Sage BMF600 (s indukční technologií ohřevu) se mléko při ohřevu na dně trochu "přichytává", takže po každém použití s ohřevem se konvička musí dat do myčky či ručně umýt.
- Studená pena
- Vyššia cena a napeňuje iba plnotučné mlieko
Vybral som si na základe recenzií a v porovnaní s pôvodným 10 ročným napeňovačom Krups, ktorý som mal som sklamaný.
Pôvodným napeňovačom Krups som napeňoval výhradne polotučné mlieko, ktoré používame v domácnosti a pena bola úplne hustá ako šlahačka.
Samozrejme v napeňovači Jura som ako prvé odskúšal polotučné mlieko ale nevytvorila sa žiadna pena!!! Až po použití plnotučného mlieka sa vytvorila pena, ktorá bola pekne konzistentná avšak nie taku "tuhá" ako z napeňovača Krups. Aj keď mám zlé skúsenosti s kávovarmi Krups, tak napeňovač Krups bol skvelý.
Reakce obchodu Švýcarské KÁVOVARY
Mrzí nás Vaše zkušenost, opravdu je na ideální mléčnou pěnu vhodné plnotučné vychlazené mléko. U šlehače jsou dvě vrtulky, jedna je pro jemné napěnění , druhá pro hustou pěnu. Doporučujeme používat vrtulku pro hustou pěnu. S touto reakcí jsme se setkali poprvé. Naopak jsou zákazníci velice spokojeni. Pevně doufáme, že došlo k záměně šlehacích vrtulek jak uvádíme výš.
S pozdravem kolektiv eshopu JURA.
levný a výkoný,spokojenost
- nevím, dárek
- Kvalitně napěněné mléko.
- Umí i studenou pěnu
- Velká nádoba na 3 velké porce kapučína.
- Mléko se lehce připaluje, ale to je běžné.
Mám již třetí model. Nejdříve menší typ ECG a pak tento větší. Po 2 letech odešla elektronika, naštěstí před koncem záruky. Používáme ho 2 x denně na plnou nádobu. Po 1,5 roce se připalování zhoršilo. Používáme ho ale hodně.
Není třeba používat plnotučné mléko. Používáme polotučné. Stalo se, že u některého mléka se nenašlehalo dobře. Je potřeba používat kvalitní mléko. Nádobu je třeba občas omýt jarem, aby nebyla mastná. Jinak se mléko špatně pění. Funguje i se sojovým mlékem, ale je lepší pěnění teplého mléko dříve zastavit, aby se nepřipálilo. Je možno dopěnit nastudeno.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Funguje
Jsem moc spokojená krásně udělá pěnu na kávě super
V dodaném napěňovači chyběla vrtulka na ohřev mléka a ochranná folie na podstavci. Jinak výrobek funguje dobře.
Výhodná velikost-obsah,barevné sladění a dobré ovládání.
- Hustá pěna
- Snadná údržba
- Mléko se nepřipaluje na dně nádoby
- Nástavce na pěnění mléka
- Dlouhá doba pěnění
- Občas vrčí a je hlasitý
S pěničem jsme spokojeni. Dělá krásnou hustou pěnu, snadno se čistí. Mléko se nepřipaluje na dně nádoby tak jak tomu je u levnější verze.
Nevýhodou je dlouhá doba pěnění. Při zapnutí začne vrčet a to znamená, že s ním musíme pohnout, aby přestal. Možná by nebylo od věci lépe vymyslet těsnost mezi pěnící nádobou a přístrojem.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]