Nejnovější recenze ze sekce Napěňovače mléka
naslehana pena pro cappucino je opravdu husta, ostatni jsme jeste nezkouseli, ale s predchozimi vyrobky Catler mame dlouhodobe dobre zkusenosti, tak ocekavame i tady dlouhou funkcnost bez poruchy
- Husta pěna
- Funguje jak v popisu
- Jednoduché čištění
Přesně tohle jsem potřebovala k štěstí
Kvalitní produkt za nízkou cenu.
spokojenost
Zatím funguje. Dobre.
- Pěna je opravdu perfektní. První napěňovač byl super, bez připomínek. Tento druhý, dražší, bohužel "smrděl". I přes vymytí a opakovaném použití byla pěna cítit "olejem" a nádoba na mléko také. Navíc mu chyběl navíjecí kabel, ktery levnější varianta má.
- Pevná pěna během chvilky. Tichý, rychlý chod.
Doporučuji levnější vyriantu. Má navíc výhodu navíjecího přívodního kabelu. Celkově je přístroj rychlý, tichý chod a perfektní pěna.
- velký objem oproti konkurenci
- funkčnost špatná
- u prvního vada ve víčku s michalem
- u druhého někdy míchá někdy jen bzučí
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás Vaše nespokojenost s výrobkem.
Prosím, kontaktujte naši zákaznickou podporu na [email protected], kde Vám rádi pomůžeme situaci vyřešit.
Tým Lauben
Super.
Zklamání. Očekávala jsem něco ale tento napěňovač to nedokáže. Pěna se nevyšlehá tak jak má.
Nedoporučuji.
- Asi nejlepší výkon poměr cena/výkon - mohu srovnávat s jinými výrobky, které jsem už vystřídal. Díky indukčnímu ohřevu nedochází při šlehání ke srážení mléka na dně nádoby jako u napěňovačů s ohřevem kontaktním. Po použití stačí nádobku vypláchnout případně na chvíli spustit program 4. s vodou. U napěňovačů s ohřevem kontaktním je nutné nádobku umýt houbičkou či dát do myčky. Napěnění teplé i studené pěny je rychlé, rychlejší než u kontaktního ohřevu. Pěna je výborná.
- Krásný nerezový design Velká nádoba 0,5 l Kolečko se jednoduše ovládá a je podsvícené Kryt z plastu má i otvor na dolévání
Splňuje mé požadavky.
- Vše ok
- Zatím nic
- Spokojenost, našlehaná pěna hezky drží a vyrobím si přesně množství, které potřebuji
zatím funguje OK, efekt super, děti to baví, úplně mě nebaví mytí
- Funguje dobře
- Super produkt za pár peněz
- supr hustá pěna
- Děla co má
- Výkonný
- Pěkný Design
- pogumovani pro lepší hmat
- Těžší vkládání baterii
- horší odjimatelny vrch
- malá michacka
- Není co vytknout. Dopručuji.