Nejnovější recenze ze sekce Napěňovače mléka
Funguje perfektně. Krásná pěna během několika vteřin.
Odvádí přesně to, k čemu byl vyroben, umí dobře ušlehat pěnu, dobře se čistí.
- Úžasná rychlá pěna mléka.
dobry
Mléko našlehá skvěle
- Jedná se o Český výrobek firmy Concept, velice kvalitní, nádherný design, za nižší cenu než v českých obchodech.
- při pevném uzavření víčka vzniká při tvorbě pěny podtlak a někdy je těžší nádobi otevřít.
- krásně hustá pěna
za krátkou dobu bez práce, skvělá pěna, možnost nastavit hustotu pěny, spokojenost největší
Šikovná věc, dobře se udržuje. Jednoduché ovládání i pro seniory.
- nádoba je nerezová i uvnitř
- nemá nepřilnavou vrstvu
- hezky pění
- proces pěnění je docela dlouhý
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
jsem velice spokojena
- Poměr Cena : Výkon
- Kryt
Můžu doporučit.
Vyšlehá krásnou pěnu i z espressa (dělám espresso na 4-5 kostek ledu do whiskové skleničky, vyšlehám frapovačem a za chvilku mám skleničku plnou husté pěny, mléko ani cukr netřeba).
- Hustá pěna
- Super věcička, jsem nadšený. Místo kávovaru s mlékovkou za 20 - 50 tisíc, stačí koupit základní model do 10 tisíc a tento napěňovač za pár stovek. Takže úspora a jako bonus pěna, která je podstatně lepší, než z drahých kávovarů!
- Dělá pěkně hustou pěnu
- Má větší objem nádoby než jiné zboží ve stejné cenové kategorii
- Má 4 programy (včetně pouze ohřevu mléka)
- Velmi snadné použití
- Velmi snadné čištění a údržba
- Tichý chod
- Není drahý
- Hůře viditelná ryska maximální hladiny mléka (při jejím nedodržení mléko přeteče)
Koupili jsme doma už podruhé. Nejprve jsem ho dostala já k narozeninám, napěněné mléko se ale zalíbilo i mojí sestře, a přestože jsem chtěla vyzkoušet zase jiný model od jiné značky, po nějaké době porovnávání produktů bylo jasné, že ten z Lidlu je opravdu v dané cenové kategorii nejlepší - má více funkcí než jiné modely a také větší kapacitu nádoby. Navíc osobní zkušenost jsem měla výbornou. Mléko je napěněno rychle a je opravdu pěkně teplé a husté. Jen je potřeba dávat pozor, aby mléko bylo nalito opravdu maximálně po uvedenou rysku, která je uvnitř nádoby hůře vidět - jinak napěněné mléko vyteče ven. Ale obecně je to super přístroj a za nízkou cenu.
Lauben Milk Frother 550BC
Dagmar
Přidáno: 27. května 2024
(naposledy upraveno 27. května 2024)
Zakoupeno v Lauben.com - Lauben
Produkt je skvělý, káva s mlékem našlehaným do jemné pěny má o třídu vyšší chuť, přitom je údržba přístroje jednoduchá a rychlá. Produkt pro požitek z kávy "au lait" určitě doporučuji. Dagmar
Spokojenost
Pěna je opravdu hustá, přístroj není hlučný
Bohužel nefunguje
- Spousta krásné tuhé pěny
Dokonalý napěňovač. Měla jsem již tři různé značky, ale tenhle je jednoznačně nejlepší.
Mohu jen doporučit
- Našlehá pěnu z veškerého mléka
- Spirála se nemusí nasazovat na dno nádoby
- Lehký do ruky (dobře se drží)
- Velice snadná obsluha
Jsem spokojena. Koupě nelituji. Našlehá opravdu kvalitní pěnu.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »