Nejnovější recenze ze sekce Napěňovače mléka
- Zakoupila jsem tento pěnovač mléka na doporučení kamarádky ,která ho dostala darem a tak jsem ho taky zakoupila ,nejen sobě ,ale i pro přítele k narozeninám a oba jsme s ním moc spokojeni , společné posezení u kafíčka se stalo naším germánským společným zážitkem
- Hodí se pro jakoukoliv příležitost
- Nejen dospělí, ale i děti mají rády napěněné mléko. Hlavně když si to mohou napěnit samy.
- Krásně šlehá
Super,spokojenost
- za tu cenu super kup
Nevýhodou je poměrně malá šnůra a někdy se stane, že po vyšlehání pěny je tam ještě zbylé mléko, ale i přesto hodnotím produkt kladně.
Super,funguje na 100%,příjemná rukojeť
jsem s vyrobkem velige spokojen
- Dostatečně velká kapacita na mléko
- Lze našlehat teplé i studené
- Rukojeť je pohodlná
- Po použití vypláchnu a vezmu vnitřek štětkou na lahvičky a je hotovo
- Pěna je skutečně nadýchaná a hustá
- Polotučné mléko se lépe vyšlehá na 2.stupni
- Lze jen mléko ohřát bez našlehání
- Za mě je poměr cena / výkon 100%
Původně jsem měla napěňovač mléka od Tchibo a nyní jsem zvolila tento. Je mnohem lepší a jsem opravdu spokojená.
- Naprosto perfektní napěňovač - konečně jsem našla přístroj, který funguje a konečně i NAPĚŇUJE!!!
Naprosto perfektní napěňovač - konečně jsem našla přístroj, který funguje a konečně i NAPĚŇUJE!!! DOPORUČUJI!!!
- hezký vzhled
- velmi dobře našlehaná pěna
- možnosti různé pěny
- čištění - nevím jak dlouho vydrží povrch a ta metlička, která nejde jednoduše vyndat
Přístroj máme zatím jen 2 měsíce, nepoužíváme denně. Uvidíme jak dlouho vydrží porch, protože čištění není "jednoduché"
- Pracuje jak má
Je to dobrá pomůcka. Plnou cenu bych za takovou blbůstku nedal, ale v akci to bylo za pár kačí a kafe s pěnou mám rád. Funguje výborně. Doporučuji.
Vytvoří hustou mléčnou pěnu,snadné ovládání.
vše OK
Výrobek splnil naprosto mé očekávání..
Bohužel mi přišel nefunkční kus, což se asi může stát. Ale co výrobce nedomyslel, tak je velmi těsný prostor pro tužkové baterie AA. Funkčnost bohužel neposoudím, neb pěnič mléka nefunguje. Recenci aktualizuji po výměně.
Nepoužitelné. Po nalití mléka mléko proteklo skrz na linku.
funguje skvěle, za 279,- to je prostě bomba
- great foam
- works also with oats milk
- various levels of foam tickness
- Funguje, mléko i kávu našlehá
- Oproti jiným šlehačům se docela hodně klepe
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »