Nejnovější recenze ze sekce Napěňovače mléka
- perfektní pěna
- tichý chod
- snadná údržba
Naprostá spokojenost.
Reakce obchodu Švýcarské KÁVOVARY
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
Tým eshopu Švýcarské kávovary JURA
This is the second I’ve bought, and they changed the model slightly. This model has the same features but it is not as nicely designed, and is also more expensive. The first unit I purchased worked very well for several months, until suddenly it stopped - but it made very creamy foam on all settings (hot foam, medium froth, and cold whip) as well as heating well without foam. The new version heats well, but the foam is not as thick and creamy, and between the hot and medium setting there is little difference. It also feels cheaper, despite the higher cost. There is also no way to remove the inner container for washing (a practical failure for an electric device) so I do not expect it will last long. Overall it’s fine, but if you want one for daily use, I would spend extra for a better quality item.
napěnovač využívám denně. Snadný na údržbu.
- hustá pěna
- snadná obsluha
- i při naplnění pouze do rysky max přetekl... jednou
- rychlost napěnění
- snadná obsluha
- Spokojenost
- super na kakao
Výborný jsu spokojna
- Pracuje dle mých představ. Kupodivu čím méně tučné mléko tím pevnější pěna. Výhoda- vyšlehá i studené mléko. Pracuje rychle
- Mám jej tři dny tak zatím nic.
Dobrý pomocník pro pohodu u kávy
- Napěňuje hezky!
- ..ale vždy jen půl roku! Pak přestane šlehat! První reklamace- výměna za nový. Nový běžel půl roku, opět přestal šlehat. Nemohl jsem čekat až se mi po měsíci z reklamace vrátí a koupil další, ten samý. Když i ten po půl roce padl, napadlo mne jen vyměnit nástavec (metličku) z nového a ...funguje! Prostě tomu pravidelně odchází magnetická metlička řádově za pár korun. Ale zatím jsem tento náhradní díl nenašel. Na infolince Catler nikdo není! Takže za mě - k nepoužití!
..produkt dobrý až na jednu podstatnou, opakovanou závadu!
- napěnění mléka je docela pracné, naměnovací sítko má velkou vůli oproti nádobě.
- očekával bych lepší návod. chybí zmínka o způsobu výměny koncovky míchače a použití spodního umístění nádoby při použití.
Stejný je ve vynikající kavárně v Sušici na náměstí. Podle toho jsme vybírali a splňuje očekávání, vynikající pěna.
- Rychlost a kvalita mléčné pěny.
- Přístroj funguje skvěle, naprosto podle očekávání. Míchací pružina/vrtulka - kvedlačka - funguje precizně ve všech režimech přístroje, protože není magnetická, ale pevná, přesto snímatelná. Dno jde tak snadno očistit.
- Žádná.
Určitě doporučuji. Získáte pěnu, jakou si opravdu přejete!
- vejde se i do šuplíka,mléko opravdu napění
- žádná
- Přístroj jsem vybrala na základě recenzí a potom na základě konstrukce výrobku. Účel koupě bylo našlehání studeného mléka na pěnu pro ledovou kávu. Výrobek mám doma týden:
- studená pěna je krásně napěněná během chvilky. Pěna je hustá a pevná.
- teplá pěna je také krásně napěněná a hustá (zkoušeno 1x) a ucho nepálí.
- kvalitně technické zpracování: napěňovací metlička je na víčku, nikoli v nádobě, z čehož plyne bezproblémová údržba
- tichý chod
- bezproblémová obsluha: zmáčknete čuplík a je to :-) přístroj si vše udělá sám a sám se i vypne.
- bezva je i otočitelnost 360° (vhodné pro leváky i praváky)
- konvička jde celá vydělat a ručně umýt
- zamíchání čehokoli (kakaa, mléka s kávou) je rychlé, a není nutné použít celou délku programu tj. čekat na vypnutí.
- dostatečný výkon 550W
- Umělá hmota, do které je zasazen kovový podstavec sesvětlala, tak snad se to nezačne nějak loupat. Přístroj mám doma týden, tak uvidíme za půl roku používání. Hvězdu za to neubírám.
- rysky jdou sice hůře vidět, ale konvičku si otočím tak, aby vidět šly a nebo lze použít odměrka. Opět hvězdu neubírám.
- přístroj je sice menší kapacity, na přípravu jednoho nápoje, ale s tím se musí počítat - je to pro domácnost, nikoli pro kavárnu.
- pokud se dodrží dávkování výrobce pro pěnění a míchání, nic nevypění, nepřeteče a ani nevyteče.
Tento výrobek určitě doporučuji.
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovala.
Přejeme pěkný den.
Tým Lauben
Výborné.
- zboží pracuje tak jak má, nemám žádných výhrad
- Cena vykon
dobrý výkon, dobře se drží, pěkný
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »